MINI BAZAAR MET HERFSTSTUKKEN VERKOOP EN NOG VEEL MEER

MINI BAZAAR MET HERFSTSTUKKEN VERKOOP EN NOG VEEL MEER

Datum    14 oktober    Tijd         van 10.30 tot 15.00 uur    Plaats     grasveld naast de Grote Kerk    Leden van de bloemengroep lees meer:

28 oktober inzamelen pleinmarkt

28 oktober inzamelen pleinmarkt

Jaarlijks, op de zaterdag voor Pinksteren, wordt er rond de kerk de Pleinmarkt gehouden.    Het hele jaar door verzamelt de Pleinmarkt Commissie allerhande goederen, die op de Pleinmarktdag lees meer:

Vakantieweek Nieuw Hydepark 2017

Vakantieweek Nieuw Hydepark 2017

Aanmelden kan nog tot 1 juli !!                                               lees meer:

 • MINI BAZAAR MET HERFSTSTUKKEN VERKOOP EN NOG VEEL MEER

  MINI BAZAAR MET HERFSTSTUKKEN VERKOOP EN NOG VEEL MEER

  Datum    14 oktober    Tijd         van 10.30 tot 15.00 uur    Plaats     grasveld naast de Grote Kerk    Leden van de...

 • 28 oktober inzamelen pleinmarkt

  28 oktober inzamelen pleinmarkt

  Jaarlijks, op de zaterdag voor Pinksteren, wordt er rond de kerk de Pleinmarkt gehouden.    Het hele jaar door verzamelt de Pleinmarkt Commissie allerhande goederen, die op de...

 • Vakantieweek Nieuw Hydepark 2017

  Vakantieweek Nieuw Hydepark 2017

  Aanmelden kan nog tot 1 juli !!                                              

Datum    14 oktober    
Tijd         van 10.30 tot 15.00 uur    
Plaats     grasveld naast de Grote Kerk    

Leden van de bloemengroep van de Goede Herderkerk en de Grote Kerk gaan mooie herfststukken maken.
U kunt een prachtig bloemstuk winnen als u het aantal eikels raadt dat in de pot zit.
Wat is er nog meer te koop:
 • Tweedehands boeken
 • Voor de liefhebbers van oude jeugdboeken hebben we boeken te koop van Arendsoog, Pietje Puk, pockets van commissaaris Achterberg, inspecteur Arglistig en pocktes van Bob Evers
 • Spelletjes, kaarten
 • De talentkraam is er met allerlei leuke artikelen. Als u nog iets gemaakt heeft wat in de Talententent verkocht kan worden, neem dan contact op met één van onderstaande personen.
Nettie Jonker, tel. 0578 - 613756 e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Greetje Vrieling, tel. 0578 - 620995 e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Henk Posthouwer, tel. 0578 - 616948 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hopen op mooi weer en veel kopers zodat wij een bijdrage kunnen leveren aan beter onderwijs voor de kinderen in Namakgale, want elk kind heeft recht op gedegen onderwijs, in welke samenleving het ook woont.