Kerstmusical

Kerstmusical

Op dinsdag 24 december treden de kinderen van Kinderkerk en Koken met Kinderen voor u op in de musical: Operatie kerstpost Operatie Kerstpost en gaat over een koning die zin heeft in een kerstfeest. lees meer:

Concerten in de Grote Kerk

Concerten in de Grote Kerk

Vrijdag17 januari: You’ve GoTalent EpeOp vrijdag 17 januari vind in de Grote kerk in Epede feestelijke en spannende finale You've got talent Epe plaats. Jong talent van over de hele Veluwe tot lees meer:

Koffiemoment woensdagmorgen

Koffiemoment woensdagmorgen

Twee - of drie keer per maand is op woensdagmorgen van 10.00 uur tot 11.00 uur de kerk open voor een kop koffie, wat lekkers en een ontmoeting.U bent van harte welkom!In 2019 is het koffiemoment op de lees meer:

 • Kerstmusical

  Kerstmusical

  Op dinsdag 24 december treden de kinderen van Kinderkerk en Koken met Kinderen voor u op in de...

 • Concerten in de Grote Kerk

  Concerten in de Grote Kerk

  Vrijdag17 januari: You’ve GoTalent EpeOp vrijdag 17 januari vind in de Grote kerk in Epede...

 • Koffiemoment woensdagmorgen

  Koffiemoment woensdagmorgen

  Twee - of drie keer per maand is op woensdagmorgen van 10.00 uur tot 11.00 uur de kerk open voor...

Nieuwjaarsconcert


Vrijdag17 januari: You’ve GoTalent Epe
Op vrijdag 17 januari vind in de Grote kerk in Epede feestelijke en spannende finale You've got talent Epe plaats. Jong talent van over de hele Veluwe tot aan Kampen aan toe strijden om de felbegeerde eerste plaats. Er is een gevarieerd programma met klassieke muziek, popmuziek en zelfs beatboxers. Het is voor de jury een behoorlijke opgave om uit de verschillende stijlen en niveau's een top drie te selecteren.
De serviceclubs Rotary en Inner Wheel zijn in samenwerking met Cultuurplein Noord Veluwe al maanden met de voorbereidingen bezig. De kerk zal weer prachtig versierd worden door Sjacco Gerritsen en zijn team van Fleur-inn. Met prachtig licht en topgeluid is het voor de kandidaten een hele belevenis.

Zaterdag 18 januari: Nieuwjaarsconcert 2020 Rotary
De Rotaryclub Epe en InnerWheel Epe organiseren weer de traditionele nieuwjaarsconcerten met medewerking van het Haydn Jeugd Strijkorkest, aangevuld met de finalisten van You have got talent. De opbrengst van de concerten gaat altijd naar twee goede doelen.
Bij het samenstellen van Klankbord was nog niet meer bekend over de inhoud en tijdstippen van de concerten. Deze informatie kunt u vinden in de lokale kranten en op de website: www.nieuwjaarsconcertepe.nl 

Zondag 9 februari: Klassiek in de Kerk Hexagon Ensemble Baboesjha, aanvang 15.00 uur
Samen met theatermaker Joep Onderdelinden brengen de musici van het Hexagon Ensemble een theatraal concert waarbij het publiek wordt uitgedaagd om verder te kijken dan de buitenkant. Aan de hand van de Russische versie van het sprookje ‘Belle en het Beest’ laten zij het publiek kennismaken met onverwachte kanten van Rusland en van klassieke muziek.
Joep en het ensemble vertellen in de voorstelling het sprookje van ‘De scharlaken bloem’ (de Russische variant van ‘Belle en het Beest’). Het ensemble heeft in de afgelopen jaren een warme band gekregen met de Russische muziek, de cultuur en de mensen.

Zaterdag 15 februari: Concert Exspecto Die Jahreszielen, aanvang 19.30 uur
Wie in Epe en omgeving enigszins bekend is met klassieke muziek, kent het koor Exspecto. Dit koor van 25 enthousiaste zangers en zangeressen heeft een bijzondere en jonge klankkleur. Geleid door dirigent Wolfried Kaper en repetitor Jos Mulder, voert het koor zo’n beetje jaarlijks een groot klassiek werk uit, samen met professionele solisten en musici. Daarnaast verleent het koor regelmatig medewerking aan kerkdiensten in de omgeving.
In 2019 stond Die Jahreszeiten van Haydn bij Exspecto op de lessenaar, vandaar nu dit concert in de Grote Kerk.
Kaarten kosten €20,- in de voorverkoop, €25,- op de concertdag, jongeren tot 18 jaar betalen €10,-