T.b.v. vakantieweek in het Nieuw Hydepark te Doorn
Het is weer najaar, tijd voor onze jaarlijkse jam/honing/wijnactie ten behoeve van de vakantieweek in het Nieuw Hydepark.
De planning is om de eerstvolgende vakantieweek te houden in het voorjaar 2023.
De vakantieweek, welke nu dan voor de 41ste keer zal worden georganiseerd, is bedoeld voor mensen die moeilijk alleen met vakantie kunnen. Zij kunnen alleen of met hun partner een weekje geweldig genieten. Een grote groep vrijwilligers doet altijd zijn uiterste best om het de gasten naar de zin te maken.
De kosten worden grotendeels door de deelnemers zelf betaald. Daarnaast zijn er ook kosten die de diaconie voor haar rekening neemt. We hopen dan ook een deel van die kosten te dekken met de opbrengst van deze jam/honing/wijnactie.
We hebben weer jam van uitstekende kwaliteit en heerlijke Biopharma honing. Verder zijn er diverse rode, rosé en witte wijnen te koop in verschillende soorten en prijzen.
In het vorige kerkblad is het bestelformulier als inlegvel meegezonden. Mocht u dit gemist hebben, dan kunt u het formulier aanvragen bij Johan Beumer, telefoon 0578-662064 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  (Tevens hier te downloaden)
Het ingevulde formulier kunt u tot 24 oktober a.s. deponeren in de brievenbus in de hal van onze kerk. U kunt het formulier ook opsturen naar Johan Beumer, Kopermolenweg 3, 8161 RM Epe of uw bestelling per mail versturen, voorzien van naam en adres, aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In november worden de bestellingen bezorgd. Precies op tijd om in de gezellige decembermaand van een goed glas wijn of lekkere belegde boterham met jam of honing te genieten!
Dit is een actie van de gezamenlijke diaconie Hervormde gemeente Epe, Regenboogkerk Epe en de Samen op weg gemeente Vaassen, bestaande uit de Hervormde kerk en de Tabernakelkerk. Tevens wordt deze jam/honing/wijnactie mede ondersteund door de Hervormde gemeente te Welsum.
U helpt ons toch ook??