Zomeravondconcert Summer Splendor

Zomeravondconcert Summer Splendor

Op 30 juni verzorgt het Ars Musica Kamerkoor een fantastisch zomeravondconcert in de Grote Kerk.Alle informatie over het concert vind u hier: http://www.stichtingarsmusica.nl/concerten/summer-splendor lees meer:

Verzamelen oud papier

Verzamelen oud papier

Iedere laatste woensdag van de maand tussen 14.00 en 18.00 uur kunt u uw oud-papier inleveren.  Er is een verzamelpunt bij tankstation Dalhuisen BP aan de Paasvuurweg 9/16 in Epe (naast de wasplaats).Ingang lees meer:

 • Aanmelden nieuwsbrief met activiteiten van diverse organisaties

  Aanmelden nieuwsbrief met activiteiten van diverse organisaties

 • Zomeravondconcert Summer Splendor

  Zomeravondconcert Summer Splendor

  Op 30 juni verzorgt het Ars Musica Kamerkoor een fantastisch zomeravondconcert in de Grote Kerk.Alle informatie over het concert vind u hier:...

 • Verzamelen oud papier

  Verzamelen oud papier

  Iedere laatste woensdag van de maand tussen 14.00 en 18.00 uur kunt u uw oud-papier inleveren.  Er is een verzamelpunt bij tankstation Dalhuisen BP aan de Paasvuurweg 9/16 in Epe (naast de...

Donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag, de Ezelboerderij, aanvang 09.00 uur
Voorganger ds. L.J. (Jelbert) Versteeg
De traditie van een Hemelvaartsdienst bij de Ezelboerderij ‘Koperen Ezel’ zetten wij ook dit jaar voort. 
Iedereen die mee wil fietsen is 25 mei 's morgens welkom bij de Grote kerk. Wij vertrekken daar om 8.00 uur op de fiets.
Vanaf hier zullen wij via een route, uitgezet door Johan en Toos Huiskamp, naar de Ezelboerderij van Ard en Dianne Westerink aan de Kopermolenweg fietsen. Daar zijn wij ook dit jaar weer welkom. Het is altijd weer een verrassing welke, leuke en vaak ook onbekende route, wij zullen volgen. Rond kwart voor 9 komen wij aan bij de Ezelboerderij. Degene die niet mee fietsen, zijn van harte welkom om op eigen gelegenheid naar de Ezelboerderij te komen waar om 9.00 uur de dienst begint. Voorganger in deze Hemelvaartdienst is ds. Jelbert Versteeg. Muzikale begeleiding tijdens deze dienst wordt verzorgd door Paul Jacobs, wij zijn benieuwd welke vrienden hij dit jaar meebrengt om samen met hem de liederen te begeleiden. Kinderen kunnen tijdens de dienst ook heerlijk op het terrein spelen.
Na de dienst is er voor iedereen koffie met krentenbrood en kunt u gerust nog even op de ezelboerderij blijven, om op eigen gelegenheid weer naar huis te gaan.

Kinderkerk
Vanmorgen is er een dienst bij de Koperen Ezel. Je kunt samen met je ouders om 8.00 vanaf de kerk meedoen met een fietstocht naar de Koperen Ezel, maar je kunt ook om 9.00 bij de Koperen Ezel komen om de dienst bij te wonen.

Diensten in de Grote Kerk

Elke zondagmorgen is er een eredienst van de gemeente in de Grote Kerk.

In de maanden mei t/m september beginnen de diensten om 09.30 uur.
In de maanden oktober t/m april is de aanvangstijd 10.00 uur.

De diensten zijn hier online te beluisteren.

- In de Grote Kerk wordt voor schriftlezingen de voorkeur gegeven aan de Nieuwe Bijbel Vertaling, maar ook andere vertalingen kunnen worden gebruikt. Er wordt gezongen uit het liedboek Zingen en bidden in huis en kerk.

- In de kerk is een ringleiding aanwezig waar men gebruik van kan maken. De ringleiding bevindt zich binnen de zes pilaren in het middenschip.

- Na afloop van de dienst is er in het kerkgebouw gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.