Zomeravondconcert Summer Splendor

Zomeravondconcert Summer Splendor

Op 30 juni verzorgt het Ars Musica Kamerkoor een fantastisch zomeravondconcert in de Grote Kerk.Alle informatie over het concert vind u hier: http://www.stichtingarsmusica.nl/concerten/summer-splendor lees meer:

Verzamelen oud papier

Verzamelen oud papier

Iedere laatste woensdag van de maand tussen 14.00 en 18.00 uur kunt u uw oud-papier inleveren.  Er is een verzamelpunt bij tankstation Dalhuisen BP aan de Paasvuurweg 9/16 in Epe (naast de wasplaats).Ingang lees meer:

 • Aanmelden nieuwsbrief met activiteiten van diverse organisaties

  Aanmelden nieuwsbrief met activiteiten van diverse organisaties

 • Zomeravondconcert Summer Splendor

  Zomeravondconcert Summer Splendor

  Op 30 juni verzorgt het Ars Musica Kamerkoor een fantastisch zomeravondconcert in de Grote Kerk.Alle informatie over het concert vind u hier:...

 • Verzamelen oud papier

  Verzamelen oud papier

  Iedere laatste woensdag van de maand tussen 14.00 en 18.00 uur kunt u uw oud-papier inleveren.  Er is een verzamelpunt bij tankstation Dalhuisen BP aan de Paasvuurweg 9/16 in Epe (naast de...

Zondag 11 juni, Trinitatis
Voorganger ds. Jelbert Versteeg
De zondag na Pinksteren is het in de kerk officieel meteen wéér een feestdag: Trinitatis ofwel ‘Zondag van de heilige Drie-eenheid’. We vieren dat, na de uitstorting van de heilige Geest, het christendom nu de Eeuwige in drie hoedanigheden heeft leren kennen: als Vader, Zoon en heilige Geest. En toch één, een drie-eenheid zogezegd. Voor de één een wezenlijke uitdrukking van het christelijk geloof, voor de ander grote woorden waar moeilijk aansluiting bij gevonden wordt. Goed dat we juist deze zondag ons geloof ook op de meest tastbare en nabije wijze vieren, die maar kan: in brood en wijn. We vieren het Avondmaal dit keer lopend. Mogelijke Schriftlezingen zijn Exodus 34:4-9, Psalm 150 en Matteüs 28:16-20.

Kinderkerk: Terugkijken
Vandaag gaan we terug kijken op Pinksteren. Waar hebben we met Pinksteren aan gedacht. Pinksteren heeft zeker ook met deze zondag met die moeilijke naam te maken.

Diensten in de Grote Kerk

Elke zondagmorgen is er een eredienst van de gemeente in de Grote Kerk.

In de maanden mei t/m september beginnen de diensten om 09.30 uur.
In de maanden oktober t/m april is de aanvangstijd 10.00 uur.

De diensten zijn hier online te beluisteren.

- In de Grote Kerk wordt voor schriftlezingen de voorkeur gegeven aan de Nieuwe Bijbel Vertaling, maar ook andere vertalingen kunnen worden gebruikt. Er wordt gezongen uit het liedboek Zingen en bidden in huis en kerk.

- In de kerk is een ringleiding aanwezig waar men gebruik van kan maken. De ringleiding bevindt zich binnen de zes pilaren in het middenschip.

- Na afloop van de dienst is er in het kerkgebouw gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.