Zomeravondconcert Summer Splendor

Zomeravondconcert Summer Splendor

Op 30 juni verzorgt het Ars Musica Kamerkoor een fantastisch zomeravondconcert in de Grote Kerk.Alle informatie over het concert vind u hier: http://www.stichtingarsmusica.nl/concerten/summer-splendor lees meer:

Verzamelen oud papier

Verzamelen oud papier

Iedere laatste woensdag van de maand tussen 14.00 en 18.00 uur kunt u uw oud-papier inleveren.  Er is een verzamelpunt bij tankstation Dalhuisen BP aan de Paasvuurweg 9/16 in Epe (naast de wasplaats).Ingang lees meer:

 • Aanmelden nieuwsbrief met activiteiten van diverse organisaties

  Aanmelden nieuwsbrief met activiteiten van diverse organisaties

 • Zomeravondconcert Summer Splendor

  Zomeravondconcert Summer Splendor

  Op 30 juni verzorgt het Ars Musica Kamerkoor een fantastisch zomeravondconcert in de Grote Kerk.Alle informatie over het concert vind u hier:...

 • Verzamelen oud papier

  Verzamelen oud papier

  Iedere laatste woensdag van de maand tussen 14.00 en 18.00 uur kunt u uw oud-papier inleveren.  Er is een verzamelpunt bij tankstation Dalhuisen BP aan de Paasvuurweg 9/16 in Epe (naast de...

Zondag 25 juni, 1ste zondag van de zomer
Voorganger ds. Jelbert Versteeg
De kerkelijke kalender is op Pasen afgestemd, en kan daardoor jaarlijks flink verschillen. En waar ik bij vorige zondag vertelde dat er in ‘zondagen na Trinitatis’ wordt geteld, is dat vandaag alweer voorbij. Want met de zondag die valt op of na 19 juni breekt voor de kerk namelijk de zomertijd aan. De zondag van vandaag is op die manier de ‘eerste zondag van de zomer’. Bijbehorende teksten zijn Jeremia 20:7-13, Psalm 69:14-29 en Matteüs 10:16-33. 

Kinderkerk: Schreeuw het van de daken
‘Wat ik u zeg in het donker, zeg dat in het licht…’ Het is een oproep van Jezus om hardop te zeggen waar je in gelooft, wat je is toevertrouwd. Dat doen wij ook vandaag als we samenkomen in de kerk. We roepen van de daken wat ons in het oor gefluisterd wordt: dat God van mensen houdt.
Vandaag is het alweer de laatste zondag voor de zomervakantie dat er kinderkerk is. Om deze reden mogen jullie een leuk spelletje van thuis meenemen.

Diensten in de Grote Kerk

Elke zondagmorgen is er een eredienst van de gemeente in de Grote Kerk.

In de maanden mei t/m september beginnen de diensten om 09.30 uur.
In de maanden oktober t/m april is de aanvangstijd 10.00 uur.

De diensten zijn hier online te beluisteren.

- In de Grote Kerk wordt voor schriftlezingen de voorkeur gegeven aan de Nieuwe Bijbel Vertaling, maar ook andere vertalingen kunnen worden gebruikt. Er wordt gezongen uit het liedboek Zingen en bidden in huis en kerk.

- In de kerk is een ringleiding aanwezig waar men gebruik van kan maken. De ringleiding bevindt zich binnen de zes pilaren in het middenschip.

- Na afloop van de dienst is er in het kerkgebouw gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.