MINI BAZAAR MET HERFSTSTUKKEN VERKOOP EN NOG VEEL MEER

MINI BAZAAR MET HERFSTSTUKKEN VERKOOP EN NOG VEEL MEER

Datum    14 oktober    Tijd         van 10.30 tot 15.00 uur    Plaats     grasveld naast de Grote Kerk    Leden van de bloemengroep lees meer:

28 oktober inzamelen pleinmarkt

28 oktober inzamelen pleinmarkt

Jaarlijks, op de zaterdag voor Pinksteren, wordt er rond de kerk de Pleinmarkt gehouden.    Het hele jaar door verzamelt de Pleinmarkt Commissie allerhande goederen, die op de Pleinmarktdag lees meer:

Vakantieweek Nieuw Hydepark 2017

Vakantieweek Nieuw Hydepark 2017

Aanmelden kan nog tot 1 juli !!                                               lees meer:

 • MINI BAZAAR MET HERFSTSTUKKEN VERKOOP EN NOG VEEL MEER

  MINI BAZAAR MET HERFSTSTUKKEN VERKOOP EN NOG VEEL MEER

  Datum    14 oktober    Tijd         van 10.30 tot 15.00 uur    Plaats     grasveld naast de Grote Kerk    Leden van de...

 • 28 oktober inzamelen pleinmarkt

  28 oktober inzamelen pleinmarkt

  Jaarlijks, op de zaterdag voor Pinksteren, wordt er rond de kerk de Pleinmarkt gehouden.    Het hele jaar door verzamelt de Pleinmarkt Commissie allerhande goederen, die op de...

 • Vakantieweek Nieuw Hydepark 2017

  Vakantieweek Nieuw Hydepark 2017

  Aanmelden kan nog tot 1 juli !!                                              

Zondag 29 oktober, 5de zondag van de herfst, aanvang 10.00 uur
Voorganger ds. L.J. Versteeg.
(let op het einde van de zomertijd!)
Wat is geloven, waar komt het op aan? Velen denken dat het gaat om een setje juiste antwoorden op vaststaande vragen. Zo hebben ook in het evangelie volgens Matteüs (22: 34-46) groepen als de Sadduceeën en de Farizeeën hun antwoorden paraat. Daarmee betwisten ze elkaar, en stellen ze ook Jezus op de proef. Jezus gaat niet mee in dat soort logica, maar gooit dat juist in de war. Zo zet hij zowel Sadduceeën als Farizeeën met de mond vol tanden. Geloven komt voor Jezus op iets heel anders aan. Want ontsnapt het geheim van de Eeuwige uiteindelijk niet altijd aan onze menselijke logica? Misschien ook een mooie aanleiding om aan te knopen bij “500 jaar Reformatie”, die op veel plaatsen op 31 oktober wordt gevierd danwel herdacht. Andere lezingen voor deze zondag zijn Deuteronomium 6:1-9, Psalm 1. Herman Dalhuisen bespeelt het orgel.

Diensten in de Grote Kerk

Elke zondagmorgen is er een eredienst van de gemeente in de Grote Kerk.

In de maanden mei t/m september beginnen de diensten om 09.30 uur.
In de maanden oktober t/m april is de aanvangstijd 10.00 uur.

De diensten zijn hier online te beluisteren.

- In de Grote Kerk wordt voor schriftlezingen de voorkeur gegeven aan de Nieuwe Bijbel Vertaling, maar ook andere vertalingen kunnen worden gebruikt. Er wordt gezongen uit het liedboek Zingen en bidden in huis en kerk.

- In de kerk is een ringleiding aanwezig waar men gebruik van kan maken. De ringleiding bevindt zich binnen de zes pilaren in het middenschip.

- Na afloop van de dienst is er in het kerkgebouw gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.