16-06 KNA accordeon concert met Akkordeon Club 1933 uit Rüsselsheim

16-06 KNA accordeon concert met Akkordeon Club 1933 uit Rüsselsheim

Zaterdag 16 juni KNA accordeon concert met Akkordeon Club 1933 uit Rüsselsheim , aanvang 20.00 uurAccordeonvereniging Kunst Na Arbeid in Epe organiseert op zaterdag 16 juni a.s. een bijzonder concert lees meer:

29-05 t/m 27-07 Expositie Henk Mulder

29-05 t/m 27-07 Expositie Henk Mulder

Henk Mulder exposeert in Grote kerk Epe, van 29 mei t/m 27 juliHet was Henk Mulder (Voorst, 1948) al vroeg in zijn leven duidelijk dat hij naar de kunstacademie wilde. In het grote gezin waarin hij opgroeide lees meer:

19-05 Pleinmarkt

19-05 Pleinmarkt

Zaterdag 19 mei, PleinmarktOp zaterdag 19 mei van 9.00 tot 16.00 uur is er weer de jaarlijkse pleinmarkt.Zie ook: Inzamelen pleinmarkt lees meer:

 • 16-06 KNA accordeon concert met Akkordeon Club 1933 uit Rüsselsheim

  16-06 KNA accordeon concert met Akkordeon Club 1933 uit Rüsselsheim

  Zaterdag 16 juni KNA accordeon concert met Akkordeon Club 1933 uit Rüsselsheim , aanvang 20.00...

 • 29-05 t/m 27-07 Expositie Henk Mulder

  29-05 t/m 27-07 Expositie Henk Mulder

  Henk Mulder exposeert in Grote kerk Epe, van 29 mei t/m 27 juliHet was Henk Mulder (Voorst, 1948)...

 • 19-05 Pleinmarkt

  19-05 Pleinmarkt

  Zaterdag 19 mei, PleinmarktOp zaterdag 19 mei van 9.00 tot 16.00 uur is er weer de jaarlijkse...

Zondag 23 september, 1ste zondag van de herfst, Startzondag
Voorganger ds. L. J. Versteeg
EEN GOED-GESPREK-BRUNCH
Voor velen een ontspannen en gezellige wekelijkse gewoonte: op zondagochtend uitslapen en dan lekker brunchen. (Voor wie die gewoonte helemaal niet kent: een brunch houdt het midden tussen ontbijt (breakfast) en lunch). Een zondagochtendritueel dat alleen doorgaans niet erg goed samengaat met ’s ochtends naar de kerk gaan. Daar willen we op deze Startzondag een keer verandering in brengen door de samenkomst in de kerk de vorm van een heuse brunch te geven. Een viering met smakelijk gedekte tafels dus, die niet alleen bedoeld zijn om lekker aan te eten, maar ook om ruimte te bieden voor goede gesprekken. Gesprek naar aanleiding van een gezongen lied, van afbeeldingen, van een gebed of van woorden uit de Bijbel (die voor deze gelegenheid komen uit Marcus 8:27-30). Natuurlijk zijn de kinderen ook van harte welkom, we hebben voor hen ook een aansprekende invulling bedacht. Zo hopen we met jong en oud op een inspirerende manier te starten met weer een nieuw seizoen.
We hopen daarbij ook dat ‘vaste’ kerkgangers juist voor vandaag ook weer eens iemand durven uitnodigen om mee te gaan. Het aardige (en spannende) is dat ‘kerk’ dan dit keer voor beide partijen nieuw en anders zal zijn! Voorganger in deze andersoortige dienst is onze eigen predikant Jelbert Versteeg en de muzikale inbreng komt van Ane Mulder.
En wellicht ten overvloede: voor wie daar aan hecht staat uiteraard niets in de weg om wel gewoon ’s ochtends thuis te ontbijten. Dan is de brunch voor u gewoon meer een uitgebreide koffietafel. 

Kinderkerk: Lekker belangrijk
De leerlingen zijn met Jezus op weg naar Kafarnaüm en ruziën over wie de belangrijkste is. Jezus confronteert hen ermee dat dit er helemaal niet toe doet. Met de kinderen gaat het deze zondag over wat belangrijk is.

Diensten in de Grote Kerk

Elke zondagmorgen is er een eredienst van de gemeente in de Grote Kerk.

In 2018 zullen alle kerkdiensten om 10.00 uur beginnen.

De diensten zijn hier online te beluisteren.

- In de Grote Kerk wordt voor schriftlezingen de voorkeur gegeven aan de Nieuwe Bijbel Vertaling, maar ook andere vertalingen kunnen worden gebruikt. Er wordt gezongen uit het liedboek Zingen en bidden in huis en kerk.

- In de kerk is een ringleiding aanwezig waar men gebruik van kan maken. De ringleiding bevindt zich binnen de zes pilaren in het middenschip.

- Na afloop van de dienst is er in het kerkgebouw gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.