07-08 t/m 07-10 Tentoonstelling Saskia Wevers

07-08 t/m 07-10 Tentoonstelling Saskia Wevers

Vanaf 7 augustus zal in de Grote Kerk in Epe het werk van Saskia Wevers uit Zwolle te zien zijn. Saskia Wevers (Winterswijk, 1953) schildert sinds haar opleiding in een krachtig handschrift, liefst in lees meer:

Sobere maaltijden in de Grote Kerk

Sobere maaltijden in de Grote Kerk

Samen op weg naar Pasen Ontmoeting en bezinning bij vier sobere maaltijden op vier vrijdagen tijdens de vastentijd in vier kerken in Epe. De Raad van Kerken Epe nodigt iedereen (volwassenen en kinderen) lees meer:

Nieuwe foto's

Nieuwe foto's

Klik in menubalk op 'Fotoalbum'    Hier zijn nieuwe foto's te bekijken. lees meer:

 • 07-08 t/m 07-10 Tentoonstelling Saskia Wevers

  07-08 t/m 07-10 Tentoonstelling Saskia Wevers

  Vanaf 7 augustus zal in de Grote Kerk in Epe het werk van Saskia Wevers uit Zwolle te zien zijn....

 • Sobere maaltijden in de Grote Kerk

  Sobere maaltijden in de Grote Kerk

  Samen op weg naar Pasen Ontmoeting en bezinning bij vier sobere maaltijden op vier vrijdagen...

 • Nieuwe foto's

  Nieuwe foto's

  Klik in menubalk op 'Fotoalbum'    Hier zijn nieuwe foto's te bekijken.

Zondag 4 november, 7de zondag van de herfst – afscheid en herbevestiging van ambtsdragers
Voorganger ds. L. J. Versteeg
Er wordt wat af gediscussieerd in de evangeliën! Jezus gaat nooit een lastige vraag uit de weg. In plaats van dat het daarbij zou gaan om ‘het enige juiste antwoord’, zou je daaruit ook kunnen concluderen dat geloven voor Jezus altijd te maken heeft met het stellen van vragen, met onderling gesprek, met oprecht zoeken en worstelen en nadenken. Juist zo heeft geloven te maken met groei en bewustwording en het steeds meer afstemmen van je hart en je leven op de Eeuwige. Over zo’n discussie horen we in Marcus 12:18-27, samen met Job 19:23-27a en Psalm 119:1-8 de teksten voor vandaag. Ook onze aandacht waard vanochtend is de herbevestiging dan wel het afscheid van een aantal van onze diakenen en ouderlingen(-kerkrentmeesters). En we zingen nieuwe liederen van de maand met de zanggroep. Ds. Jelbert Versteeg gaat voor en Herman Koopmans bespeelt het orgel.

Diensten in de Grote Kerk

Elke zondagmorgen is er een eredienst van de gemeente in de Grote Kerk.

In 2018 zullen alle kerkdiensten om 10.00 uur beginnen.

De diensten zijn hier online te beluisteren.

- In de Grote Kerk wordt voor schriftlezingen de voorkeur gegeven aan de Nieuwe Bijbel Vertaling, maar ook andere vertalingen kunnen worden gebruikt. Er wordt gezongen uit het liedboek Zingen en bidden in huis en kerk.

- In de kerk is een ringleiding aanwezig waar men gebruik van kan maken. De ringleiding bevindt zich binnen de zes pilaren in het middenschip.

- Na afloop van de dienst is er in het kerkgebouw gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.