Concert Sweelinck Kamerkoor zaterdag 17 november 2018

Concert Sweelinck Kamerkoor zaterdag 17 november 2018

Thema: “'Der Bräutigam kommt!' (muziek rond het einde van het kerkelijk jaar).Zondag 25 november is de laatste zondag van het kerkelijk jaar. In veel kerken worden dan de overledenen herdacht. Enerzijds lees meer:

Sobere maaltijden in de Grote Kerk

Sobere maaltijden in de Grote Kerk

Samen op weg naar Pasen Ontmoeting en bezinning bij vier sobere maaltijden op vier vrijdagen tijdens de vastentijd in vier kerken in Epe. De Raad van Kerken Epe nodigt iedereen (volwassenen en kinderen) lees meer:

Nieuwe foto's

Nieuwe foto's

Klik in menubalk op 'Fotoalbum'    Hier zijn nieuwe foto's te bekijken. lees meer:

 • Concert Sweelinck Kamerkoor zaterdag 17 november 2018

  Concert Sweelinck Kamerkoor zaterdag 17 november 2018

  Thema: “'Der Bräutigam kommt!' (muziek rond het einde van het kerkelijk jaar).Zondag 25 november...

 • Sobere maaltijden in de Grote Kerk

  Sobere maaltijden in de Grote Kerk

  Samen op weg naar Pasen Ontmoeting en bezinning bij vier sobere maaltijden op vier vrijdagen...

 • Nieuwe foto's

  Nieuwe foto's

  Klik in menubalk op 'Fotoalbum'    Hier zijn nieuwe foto's te bekijken.

Zondag 11 november 8ste zondag van de herfst – Kerk en School – Gezinsdienst
Voorganger ds. L.J. Versteeg
Hé, hebben we niet in juni jongstleden nog een (hele geslaagde) Kerk-en-school-gezinsdienst gehad, en nu alweer? Ja, dat klopt. Maar waar het voorgaande jaren vaak per keer zoeken was naar een geschikte datum voor deze dienst, is daarvoor nu door de drie betrokken kerken en scholen een vaste zondag in het jaar afgesproken: de tweede zondag van november. En dat is dus vandaag, ook al is juni nog niet zo lang geleden. Maar anders zou dit schooljaar zonder KSG-dienst voorbij gaan en dat willen we ook niet. 
Als Grote Kerk ontvangen wij vandaag de kinderen en leerkrachten van de K. Norelschool, met wie we samen over de invulling van de dienst hebben nagedacht rond het thema ‘Wie goed doet, Go(e)d ontmoet!’. Grote kans dat daar juist vandaag (11-11) ook Sint Maarten bij voorbij komt. Zo hopen we er met elkaar een vrolijke en zinvolle dienst van te maken. Organist is Herman Dalhuisen.

Kinderkerk: 
Deze zondag is de kerk school gezinsdienst. Dit jaar mogen we de K. Norelschool weer verwelkomen.
Het thema zal zijn: Wie goed doet, Go(e)d ontmoet. Aangezien het deze zondag sint Maarten is het thema delen goed gekozen. Ook zal er aandacht gegeven worden aan actie Schoenmaatje.

Diensten in de Grote Kerk

Elke zondagmorgen is er een eredienst van de gemeente in de Grote Kerk.

In 2018 zullen alle kerkdiensten om 10.00 uur beginnen.

De diensten zijn hier online te beluisteren.

- In de Grote Kerk wordt voor schriftlezingen de voorkeur gegeven aan de Nieuwe Bijbel Vertaling, maar ook andere vertalingen kunnen worden gebruikt. Er wordt gezongen uit het liedboek Zingen en bidden in huis en kerk.

- In de kerk is een ringleiding aanwezig waar men gebruik van kan maken. De ringleiding bevindt zich binnen de zes pilaren in het middenschip.

- Na afloop van de dienst is er in het kerkgebouw gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.