Kerstkraam zaterdag 15 december

Kerstkraam zaterdag 15 december

Kerstkraam ZWO zaterdag 15 december van 10.30 tot 16.00 uur.Er zijn kerststukken, kerstbroden en diverse kerstartikelen te koop.De opbrengst is voor het ZWO project 'Hulp aan straatkinderen in Colombi lees meer:

Kerstnachtdienst 2018

Kerstnachtdienst 2018

Sfeervolle Kerstnachtdienst bij kaarslicht in Epe.Voor meer informatie zie deze poster: Poster Kerstnachtdienst lees meer:

ZWO-project 2018-2019

ZWO-project 2018-2019

Hulp aan straatkinderen in Medellin ColombiaDuizenden kinderen in de Colombiaanse stad Medellín leven in krottenwijken. Stichting Straatkinderen Medellín organiseert allerlei activiteiten om te voorkomen lees meer:

 • Kerstkraam zaterdag 15 december

  Kerstkraam zaterdag 15 december

  Kerstkraam ZWO zaterdag 15 december van 10.30 tot 16.00 uur.Er zijn kerststukken, kerstbroden en...

 • Kerstnachtdienst 2018

  Kerstnachtdienst 2018

  Sfeervolle Kerstnachtdienst bij kaarslicht in Epe.Voor meer informatie zie deze poster: Poster...

 • ZWO-project 2018-2019

  ZWO-project 2018-2019

  Hulp aan straatkinderen in Medellin ColombiaDuizenden kinderen in de Colombiaanse stad Medellín...

Zondag 3 februari 2019, Vierde zondag van Epifanie; Doopdienst
Voorganger ds. L. J. Versteeg
Een dienst om vrolijk van te worden, want er mogen twee kinderen gedoopt worden: de tweeling Luca Josh en Jax Riley Stoevenbeld. Luca en Jax zijn zoontjes van Ilona en Henk Stoevenbeld en broertjes van Mayson (Glazenmaker 72). Dopen is eigenlijk maar een eenvoudige handeling met een beetje water, maar is tegelijk een onuitwisbaar teken dat de boodschap zichtbaar maakt dat elk mens zich een geliefd kind van God mag weten. Mooi als ouders er voor kiezen hun kinderen dat mee te willen geven. Als evangelielezing geeft het rooster Lucas 4:21-30, maar in deze doopdienst is het vermoedelijk vooral de moeite waard de lezing uit het Eerste Testament te horen, waarin de profeet Jeremia hoort hoe de Heer hem heeft uitgekozen (Jeremia 1:4-10). Deze eerste zondag van de maand is ook de zanggroep van de partij, extra gelegenheid om er een mooie doopdienst van te maken. Herman Koopmans verzorgt het orgelspel.

Diensten in de Grote Kerk

Elke zondagmorgen is er een eredienst van de gemeente in de Grote Kerk.

In 2018 zullen alle kerkdiensten om 10.00 uur beginnen.

De diensten zijn hier online te beluisteren.

- In de Grote Kerk wordt voor schriftlezingen de voorkeur gegeven aan de Nieuwe Bijbel Vertaling, maar ook andere vertalingen kunnen worden gebruikt. Er wordt gezongen uit het liedboek Zingen en bidden in huis en kerk.

- In de kerk is een ringleiding aanwezig waar men gebruik van kan maken. De ringleiding bevindt zich binnen de zes pilaren in het middenschip.

- Na afloop van de dienst is er in het kerkgebouw gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.