12 december Kerstconcert Huygens Consort

12 december Kerstconcert Huygens Consort

Huygens Consort brengt sfeervol kerstconcert in Grote kerk Epe. Op donderdag 12 december geeft het Huygens Consort een kerstconcert in de grote kerk van Epe. Het vocale kwartet neemt u mee op een lees meer:

14 december Kerstkraam gezamenlijke ZWO-commissies

14 december Kerstkraam gezamenlijke ZWO-commissies

Kerststukken ZWO  Ook dit jaar staat de kerstkraam van de gezamenlijke ZWO-commissies (Goede Herderkerk, Regenboogkerk en Grote Kerk) weer bij de ingang van de Grote Kerk aan de Hoofdstraat en lees meer:

 • Zaterdag 7 december 'Festival of Lessons and Carols'

  Zaterdag 7 december 'Festival of Lessons and Carols'

 • 12 december Kerstconcert Huygens Consort

  12 december Kerstconcert Huygens Consort

  Huygens Consort brengt sfeervol kerstconcert in Grote kerk Epe. Op donderdag 12 december...

 • 14 december Kerstkraam gezamenlijke ZWO-commissies

  14 december Kerstkraam gezamenlijke ZWO-commissies

  Kerststukken ZWO  Ook dit jaar staat de kerstkraam van de gezamenlijke ZWO-commissies...

Zondag 15 december 2019, Derde advent
Voorganger ds. L. J. Versteeg
Micha stelt ons de Heer voor die, met de aarde als getuige, zijn volk aanklaagt omdat het volkomen aan hem voorbij leeft. Als je daarbij denkt aan hoe in onze tijd de toestand van aarde getuigt van ónze levensstijl, dan klinkt dat ineens huiveringwekkend hedendaags… Maar dan, als die aanklacht doordringt? Wat dan? Slaat dan de angst toe? Is het dan vervolgens de opgave om uit alle macht maar te proberen ‘de Heer gunstig te stemmen’? Met grootse offers desnoods? Volgens Micha is het de Heer om iets heel anders te doen. Waar komt het werkelijk op aan? Op deze 3e advent lezen we dit keer van Micha hoofdstuk 6:1-8. Met als voorganger ds. Jelbert Versteeg en Ane Mulder als organist.

Kinderkerk:
De mensen schrikken van de woorden van Micha en willen het goed maken met God. God wil dat wij recht doen en zijn weg gaan.

Diensten in de Grote Kerk

Elke zondagmorgen is er een eredienst van de gemeente in de Grote Kerk.

De kerkdiensten beginnen om 10.00 uur.

De diensten zijn hier online te beluisteren.

- In de Grote Kerk wordt voor schriftlezingen de voorkeur gegeven aan de Nieuwe Bijbel Vertaling, maar ook andere vertalingen kunnen worden gebruikt. Er wordt gezongen uit het liedboek Zingen en bidden in huis en kerk.

- In de kerk is een ringleiding aanwezig waar men gebruik van kan maken. De ringleiding bevindt zich binnen de zes pilaren in het middenschip.

- Na afloop van de dienst is er in het kerkgebouw gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.