Kerstmusical

Kerstmusical

Op dinsdag 24 december treden de kinderen van Kinderkerk en Koken met Kinderen voor u op in de musical: Operatie kerstpost Operatie Kerstpost en gaat over een koning die zin heeft in een kerstfeest. lees meer:

Concerten in de Grote Kerk

Concerten in de Grote Kerk

Vrijdag17 januari: You’ve GoTalent EpeOp vrijdag 17 januari vind in de Grote kerk in Epede feestelijke en spannende finale You've got talent Epe plaats. Jong talent van over de hele Veluwe tot lees meer:

Koffiemoment woensdagmorgen

Koffiemoment woensdagmorgen

Twee - of drie keer per maand is op woensdagmorgen van 10.00 uur tot 11.00 uur de kerk open voor een kop koffie, wat lekkers en een ontmoeting.U bent van harte welkom!In 2019 is het koffiemoment op de lees meer:

 • Kerstmusical

  Kerstmusical

  Op dinsdag 24 december treden de kinderen van Kinderkerk en Koken met Kinderen voor u op in de...

 • Concerten in de Grote Kerk

  Concerten in de Grote Kerk

  Vrijdag17 januari: You’ve GoTalent EpeOp vrijdag 17 januari vind in de Grote kerk in Epede...

 • Koffiemoment woensdagmorgen

  Koffiemoment woensdagmorgen

  Twee - of drie keer per maand is op woensdagmorgen van 10.00 uur tot 11.00 uur de kerk open voor...

Dinsdag 24 december 22.00 uur 2019 Kerstnachtdienst (met samenzang vooraf vanaf 21.50 uur)
Voorganger ds. L. J. Versteeg
Wat is er mooier dan kerstavond in een behaaglijke, sfeervolle eeuwenoude kerk, samen met vele anderen? Een bont gezelschap tezamen gekomen uit alle lagen van de bevolking en van allerlei achtergrond, maar waar alle mogelijke verschillen niet langer tellen, omdat die simpelweg wegvallen: wegvallen in het milde licht van de kroonluchters met brandende kaarsen, wegvallen in de warme klanken van kerstliederen met orgel en samenzang, en bovenal wegvallen in die hemelse boodschap van Kerst, dat God op aarde te vinden is: tussen de mensen, voor alle mensen… Dan mag ook wel duidelijk zijn dat werkelijk ieder van harte welkom is! Zo hopen we op een prachtige kerstnachtdienst, waarin ds. Jelbert Versteeg de voorganger is en er met Herman Dalhuisen op het prachtige Meere-orgel, met trompettist Arthur Wiegersma en met zang van Zwier van der Weerd ook muzikaal volop te beleven zal zijn!

Diensten in de Grote Kerk

Elke zondagmorgen is er een eredienst van de gemeente in de Grote Kerk.

De kerkdiensten beginnen om 10.00 uur.

De diensten zijn hier online te beluisteren.

- In de Grote Kerk wordt voor schriftlezingen de voorkeur gegeven aan de Nieuwe Bijbel Vertaling, maar ook andere vertalingen kunnen worden gebruikt. Er wordt gezongen uit het liedboek Zingen en bidden in huis en kerk.

- In de kerk is een ringleiding aanwezig waar men gebruik van kan maken. De ringleiding bevindt zich binnen de zes pilaren in het middenschip.

- Na afloop van de dienst is er in het kerkgebouw gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.