Kerstmusical

Kerstmusical

Op dinsdag 24 december treden de kinderen van Kinderkerk en Koken met Kinderen voor u op in de musical: Operatie kerstpost Operatie Kerstpost en gaat over een koning die zin heeft in een kerstfeest. lees meer:

Concerten in de Grote Kerk

Concerten in de Grote Kerk

Vrijdag17 januari: You’ve GoTalent EpeOp vrijdag 17 januari vind in de Grote kerk in Epede feestelijke en spannende finale You've got talent Epe plaats. Jong talent van over de hele Veluwe tot lees meer:

Koffiemoment woensdagmorgen

Koffiemoment woensdagmorgen

Twee - of drie keer per maand is op woensdagmorgen van 10.00 uur tot 11.00 uur de kerk open voor een kop koffie, wat lekkers en een ontmoeting.U bent van harte welkom!In 2019 is het koffiemoment op de lees meer:

 • Kerstmusical

  Kerstmusical

  Op dinsdag 24 december treden de kinderen van Kinderkerk en Koken met Kinderen voor u op in de...

 • Concerten in de Grote Kerk

  Concerten in de Grote Kerk

  Vrijdag17 januari: You’ve GoTalent EpeOp vrijdag 17 januari vind in de Grote kerk in Epede...

 • Koffiemoment woensdagmorgen

  Koffiemoment woensdagmorgen

  Twee - of drie keer per maand is op woensdagmorgen van 10.00 uur tot 11.00 uur de kerk open voor...

Woensdag 25 december 2019, Kerstfeest (met samenzang vooraf vanaf 9.50 uur)
Voorganger ds. L. J. Versteeg
En dan is het echt Kersfeest! Als het hemelse op aarde gevonden blijkt te kunnen worden, als het goddelijke Woord kennelijk menselijk wil zijn, en als het waar is dat het ware Licht ieder mens verlicht – dan verandert alles! Want dan kan zelfs het kleinste en onbeduidendste op deze aarde van Gods aanwezigheid doordrongen blijken. Dan is een pasgeboren kind, voor wie nergens plek was, inderdaad niet te klein om de grootheid van God te onthullen. Dan blijkt het onaanzienlijke plaatsje Bethlehem toch niet te klein om de Messias van deze wereld voort te brengen. Dan zal werkelijk zelfs het kleinste licht niet te klein zijn om duisternis te verdrijven. Zouden wij kleine mensen dan ooit nog te klein over onszelf denken? Gods grootheid is onder ons! Zo horen we de boodschap van kerst vanmorgen aan de hand van Johannes 1:1-14 en Micha 5:1-4a. Met de inbreng van de zanggroep, met Leen Kievit op het orgel en met onze eigen dominee Jelbert Versteeg, hopen we er een mooie Kerstdienst van te maken. 

Diensten in de Grote Kerk

Elke zondagmorgen is er een eredienst van de gemeente in de Grote Kerk.

De kerkdiensten beginnen om 10.00 uur.

De diensten zijn hier online te beluisteren.

- In de Grote Kerk wordt voor schriftlezingen de voorkeur gegeven aan de Nieuwe Bijbel Vertaling, maar ook andere vertalingen kunnen worden gebruikt. Er wordt gezongen uit het liedboek Zingen en bidden in huis en kerk.

- In de kerk is een ringleiding aanwezig waar men gebruik van kan maken. De ringleiding bevindt zich binnen de zes pilaren in het middenschip.

- Na afloop van de dienst is er in het kerkgebouw gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.