Kerstmusical

Kerstmusical

Op dinsdag 24 december treden de kinderen van Kinderkerk en Koken met Kinderen voor u op in de musical: Operatie kerstpost Operatie Kerstpost en gaat over een koning die zin heeft in een kerstfeest. lees meer:

Concerten in de Grote Kerk

Concerten in de Grote Kerk

Vrijdag17 januari: You’ve GoTalent EpeOp vrijdag 17 januari vind in de Grote kerk in Epede feestelijke en spannende finale You've got talent Epe plaats. Jong talent van over de hele Veluwe tot lees meer:

Koffiemoment woensdagmorgen

Koffiemoment woensdagmorgen

Twee - of drie keer per maand is op woensdagmorgen van 10.00 uur tot 11.00 uur de kerk open voor een kop koffie, wat lekkers en een ontmoeting.U bent van harte welkom!In 2019 is het koffiemoment op de lees meer:

 • Kerstmusical

  Kerstmusical

  Op dinsdag 24 december treden de kinderen van Kinderkerk en Koken met Kinderen voor u op in de...

 • Concerten in de Grote Kerk

  Concerten in de Grote Kerk

  Vrijdag17 januari: You’ve GoTalent EpeOp vrijdag 17 januari vind in de Grote kerk in Epede...

 • Koffiemoment woensdagmorgen

  Koffiemoment woensdagmorgen

  Twee - of drie keer per maand is op woensdagmorgen van 10.00 uur tot 11.00 uur de kerk open voor...

Zondag 19 januari 2020, 3e zondag na Epifanie; kanselruil met de Regenboogkerk
Voorganger ds. A. M. van de Wetering
De lokale kerken in Epe zijn allemaal verschillend in stijl, in beleving, en ook in interpretatie van de christelijke boodschap. En toch staan we nooit los van elkaar, omdat we allemaal kerk zijn. In het verleden was er daarom tussen vier van de kerken jaarlijks een ‘kanselruil’ om die onderlinge band zichtbaar te maken.
Hoewel ook dit jaar niet alle kerken mee willen of kunnen doen, hebben de Regenboogkerk en onze Grote Kerk besloten dan toch in elk geval onderling die ‘kanselruil’ te doen. Zodoende gaat ds. Jelbert Versteeg vanochtend voor in de Regenboogkerk en verwelkomen wij in de Grote Kerk ds. Dineke van de Wetering. De klassieke lezing op deze tweede zondag na Epifanie is die van de bruilof in Kana, maar gerede kans dat ds. Van de Wetering kiest voor iets anders. Leen Kievit is de organist.

Diensten in de Grote Kerk

Elke zondagmorgen is er een eredienst van de gemeente in de Grote Kerk.

De kerkdiensten beginnen om 10.00 uur.

De diensten zijn hier online te beluisteren.

- In de Grote Kerk wordt voor schriftlezingen de voorkeur gegeven aan de Nieuwe Bijbel Vertaling, maar ook andere vertalingen kunnen worden gebruikt. Er wordt gezongen uit het liedboek Zingen en bidden in huis en kerk.

- In de kerk is een ringleiding aanwezig waar men gebruik van kan maken. De ringleiding bevindt zich binnen de zes pilaren in het middenschip.

- Na afloop van de dienst is er in het kerkgebouw gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.