Vervolg actie voedselbank

Vervolg actie voedselbank

Gezamenlijke kerken gem. Epe bieden hulp aan de Voedselbank Epe Vaassen HeerdeAan het begin van de corona crisis zijn we begonnen met een actie om de Voedselbank te steunen.Hier weer een update van de lees meer:

Kerkdiensten online bijwonen

Kerkdiensten online bijwonen

In verband met de richtlijnen rondom het coronavirus kunnen de kerkdiensten in de Grote Kerk voorlopig niet bijgewoond worden.Ze zijn wel thuis Live te volgen via kerdienst gemist: Klik HIER.Ook kan elke lees meer:

Telefonisch contact

Telefonisch contact

Veel mensen zijn nu aan huis gebonden, waarbij ook bezoekjes en contacten stilvallen.We kunnen ons voorstellen dat u juist nu best behoefte heeft aan even een gesprek of luisterend oor.Ook bezoeken vanuit lees meer:

 • Vervolg actie voedselbank

  Vervolg actie voedselbank

  Gezamenlijke kerken gem. Epe bieden hulp aan de Voedselbank Epe Vaassen HeerdeAan het begin van de...

 • Kerkdiensten online bijwonen

  Kerkdiensten online bijwonen

  In verband met de richtlijnen rondom het coronavirus kunnen de kerkdiensten in de Grote Kerk...

 • Telefonisch contact

  Telefonisch contact

  Veel mensen zijn nu aan huis gebonden, waarbij ook bezoekjes en contacten stilvallen.We kunnen ons...

<DE KERK IS GESLOTEN  MAAR DE DIENST IS LIVE TE VOLGEN VIA KERKDIENST GEMIST>

Voorganger: Ds. S. Zitman, Zwolle

Vanochtend een dienst met dominee Bas Zitman als voorganger, en Herman Koopmans als organist. In de doorgaande Exodus-lezing vertelt hoofdstuk 19 hoe de Heer op de Sinaï - verhuld en op afstand - aan het volk verschijnt, en wat de belofte inhoudt die voorafgaat aan de Tien Woorden.

Kinderkerk
Ons leven kun je zien als een weg. Soms ga je door diepe dalen, raak je in de put of zie je op tegen hoge bergen. Het kan gebeuren dat je de weg kwijt bent en niet meer weet hoe verder ...
De leerlingen van Jezus merkten dat ook. Ze vroegen zich af hoe het verder moest als Jezus er niet meer zou zijn. Jezus zet hen op de goede weg. Hij heeft hen al zoveel geleerd, ze kunnen gewoon doorgaan. Jezus noemt zichzelf ‘de Weg’. Hij kan ook ons de weg wijzen.
Hoe ziet onze levensweg er eigenlijk uit? Kunnen we die levensweg gaan met Jezus aan onze zijde? Hoe doe je dat dan? Daar denken we deze morgen met de kinderen over na.

Diensten in de Grote Kerk

Elke zondagmorgen om 10.00 uur is er een eredienst van de gemeente in de Grote Kerk.

De diensten zijn hier online te beluisteren.


- In de Grote Kerk wordt voor schriftlezingen de voorkeur gegeven aan de Nieuwe Bijbel Vertaling, maar ook andere vertalingen kunnen worden gebruikt. Er wordt gezongen uit het liedboek Zingen en bidden in huis en kerk.

- In de kerk is een ringleiding aanwezig waar men gebruik van kan maken. De ringleiding bevindt zich binnen de zes pilaren in het middenschip.

- Na afloop van de dienst is er in het kerkgebouw gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.