Vervolg actie voedselbank

Vervolg actie voedselbank

Gezamenlijke kerken gem. Epe bieden hulp aan de Voedselbank Epe Vaassen HeerdeAan het begin van de corona crisis zijn we begonnen met een actie om de Voedselbank te steunen.Hier weer een update van de lees meer:

Kerkdiensten online bijwonen

Kerkdiensten online bijwonen

In verband met de richtlijnen rondom het coronavirus kunnen de kerkdiensten in de Grote Kerk voorlopig niet bijgewoond worden.Ze zijn wel thuis Live te volgen via kerdienst gemist: Klik HIER.Ook kan elke lees meer:

Telefonisch contact

Telefonisch contact

Veel mensen zijn nu aan huis gebonden, waarbij ook bezoekjes en contacten stilvallen.We kunnen ons voorstellen dat u juist nu best behoefte heeft aan even een gesprek of luisterend oor.Ook bezoeken vanuit lees meer:

 • Vervolg actie voedselbank

  Vervolg actie voedselbank

  Gezamenlijke kerken gem. Epe bieden hulp aan de Voedselbank Epe Vaassen HeerdeAan het begin van de...

 • Kerkdiensten online bijwonen

  Kerkdiensten online bijwonen

  In verband met de richtlijnen rondom het coronavirus kunnen de kerkdiensten in de Grote Kerk...

 • Telefonisch contact

  Telefonisch contact

  Veel mensen zijn nu aan huis gebonden, waarbij ook bezoekjes en contacten stilvallen.We kunnen ons...

Voorganger is Ds. L.J Versteeg
OPENLUCHTDIENST bij Zorgboerderij Oene
Na de bijzondere Pinkster-Drive-in-dienst kwam al snel de wens en de vraag op of we niet nog eens zoiets konden doen. En dat kan! Zodoende houden we vandaag een Openluchtdienst bij de Zorgboerderij van Zwier van der Weerd in Oene! En omdat de maatregelen inmiddels meer toelaten dan met Pinksteren, hoeft het niet beperkt te blijven tot mensen in auto’s. We kunnen gewoon, op voldoende afstand, op stoelen zitten en juist op de fiets is ieder ook van harte welkom. Neem als het weer er tegen die tijd onverhoopt minder mooi uitziet, voor de zekerheid een paraplu mee.
We hopen dan weer eens echt samen een mooie dienst te kunnen beleven, waarbij het zal gaan over één van de mooie gelijkenissen over de zaaier uit Matteüs 13. Toepasselijk voor een dienst temidden van het boerenland, toch! En wat in de buitenlucht ook kan: eindelijk weer eens echt zingen met elkaar!
De dienst begint om 10.00 uur, dus kom op tijd!
Het adres waar u moet zijn:
Zorgboerderij Oene
Hogestraat 5
8167 PS Oene

Diensten in de Grote Kerk

Elke zondagmorgen om 10.00 uur is er een eredienst van de gemeente in de Grote Kerk.

De diensten zijn hier online te beluisteren.


- In de Grote Kerk wordt voor schriftlezingen de voorkeur gegeven aan de Nieuwe Bijbel Vertaling, maar ook andere vertalingen kunnen worden gebruikt. Er wordt gezongen uit het liedboek Zingen en bidden in huis en kerk.

- In de kerk is een ringleiding aanwezig waar men gebruik van kan maken. De ringleiding bevindt zich binnen de zes pilaren in het middenschip.

- Na afloop van de dienst is er in het kerkgebouw gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.