Koffiemoment

Koffiemoment

Met ingang van 9 september bent u iedere woensdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur van harte welkom om bij ons om een kopje koffie of thee te komen drinken. lees meer:

Vervolg actie voedselbank

Vervolg actie voedselbank

Gezamenlijke kerken gem. Epe bieden hulp aan de Voedselbank Epe Vaassen HeerdeAan het begin van de corona crisis zijn we begonnen met een actie om de Voedselbank te steunen.Hier weer een update van de lees meer:

Beiroet ligt in puin

Beiroet ligt in puin

Laten wij de mensen in Beiroet de helpende hand toesteken.Op 4 augustus heeft een verwoestende explosie in de haven van Beiroet een groot deel van de stad weggevaagd. De ramp heeft meer dan honderd mensen lees meer:

 • Koffiemoment

  Koffiemoment

  Met ingang van 9 september bent u iedere woensdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur van...

 • Vervolg actie voedselbank

  Vervolg actie voedselbank

  Gezamenlijke kerken gem. Epe bieden hulp aan de Voedselbank Epe Vaassen HeerdeAan het begin van de...

 • Beiroet ligt in puin

  Beiroet ligt in puin

  Laten wij de mensen in Beiroet de helpende hand toesteken.Op 4 augustus heeft een verwoestende...

Voorganger is Ds. L.J. Versteeg
Startzondag na de lange vreemde Corona-periode die achter ons ligt: wordt het daarmee des te meer een echte herstart, of voelt het door de geldende beperkingen en dreigende mogelijke ‘tweede golf’ toch ook nog een beetje als een valse start? Hoe dan ook, het is zoals het is, we zullen het ermee moeten doen.
Maar hoe kunnen we daar dan zo goed mogelijk mee omgaan? Dat geldt eigenlijk voor veel dingen in het leven. Dan raken we aan wat iedereen op de één of andere manier in het leven zoekt, verlangt, nastreeft: Het goede leven. Niet alleen als individu, maar ook samen als samenleving. En als kerk. Maar wat stel jij je eigenlijk voor bij het goede leven? Waar is dat goede in gelegen? En waardoor kan het worden verhinderd? Zo bekeken is Het Goede Leven een thema waar we niet alleen deze Startzondag mee aan de slag kunnen, maar wel een heel seizoen! Voorganger is Jelbert Versteeg, met Herman Koopmans als organist.

Diensten in de Grote Kerk

Elke zondagmorgen om 10.00 uur is er een eredienst van de gemeente in de Grote Kerk.

De diensten zijn hier online te beluisteren.


- In de Grote Kerk wordt voor schriftlezingen de voorkeur gegeven aan de Nieuwe Bijbel Vertaling, maar ook andere vertalingen kunnen worden gebruikt. Er wordt gezongen uit het liedboek Zingen en bidden in huis en kerk.

- In de kerk is een ringleiding aanwezig waar men gebruik van kan maken. De ringleiding bevindt zich binnen de zes pilaren in het middenschip.

- Na afloop van de dienst is er in het kerkgebouw gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.