Koffiemoment

Koffiemoment

Met ingang van 9 september bent u iedere woensdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur van harte welkom om bij ons om een kopje koffie of thee te komen drinken. lees meer:

Opnieuw ALLEEN online kerkdiensten en overige afgelastingen

Opnieuw ALLEEN online kerkdiensten en overige afgelastingen

Naar aanleiding van de nieuwste Corona maatregelen en het advies van de Protestantse Kerk is besloten, uit het oogpunt van veiligheid, de Zondagse Erediensten en de verdere activiteiten voor de maanden lees meer:

Beiroet ligt in puin

Beiroet ligt in puin

Laten wij de mensen in Beiroet de helpende hand toesteken.Op 4 augustus heeft een verwoestende explosie in de haven van Beiroet een groot deel van de stad weggevaagd. De ramp heeft meer dan honderd mensen lees meer:

  • Koffiemoment

    Koffiemoment

    Met ingang van 9 september bent u iedere woensdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur van...

  • Opnieuw ALLEEN online kerkdiensten en overige afgelastingen

    Opnieuw ALLEEN online kerkdiensten en overige afgelastingen

    Naar aanleiding van de nieuwste Corona maatregelen en het advies van de Protestantse Kerk is...

  • Beiroet ligt in puin

    Beiroet ligt in puin

    Laten wij de mensen in Beiroet de helpende hand toesteken.Op 4 augustus heeft een verwoestende...

Als het gaat om geloven, om leven met inspiratie, om je diepste drijfveren: Hoe hou je dan het vlammetje brandend? Hoe voorkom je dat ‘het licht uitgaat’? En kun je ergens op teren, als het er op aankomt? Het zijn vragen die opkomen bij de gelijkenis over vijf wijze en vijf dwaze meisjes uit Matteüs 25,1-13. Voorganger is nu weer onze eigen predikant Jelbert Versteeg, met Herman Koopmans op het Meere-orgel.

Diensten in de Grote Kerk

Elke zondagmorgen om 10.00 uur is er een eredienst van de gemeente in de Grote Kerk.

De diensten zijn hier online te beluisteren.


- In de Grote Kerk wordt voor schriftlezingen de voorkeur gegeven aan de Nieuwe Bijbel Vertaling, maar ook andere vertalingen kunnen worden gebruikt. Er wordt gezongen uit het liedboek Zingen en bidden in huis en kerk.

- In de kerk is een ringleiding aanwezig waar men gebruik van kan maken. De ringleiding bevindt zich binnen de zes pilaren in het middenschip.

- Na afloop van de dienst is er in het kerkgebouw gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.